Nieuws

Fysiotherapie bij Schouderklachten

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd fysiotherapeut voor de behandeling van schouderklachten? Fysiotherapie van Veenendaal is aangesloten bij Schoudernetwerk Kennemerland. Zo hebben wij vanuit Hillegom contact met de schouderpoli van het Spaarne Gasthuis, en een korte lijn met de orthopedisch chirurgen voor het geval dat nodig mocht zijn. Harm en Fianne hebben zich door middel van scholing gespecialiseerd in schouderklachten, en door te participeren in het schoudernetwerk blijven zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van de schouder. Benieuwd? Kijk ook eens op https://www.schoudernetwerk.nl/schoudernetwerk-kennemerland/

Lees verder

Op zoek naar een leuke baan als fysiotherapeut?

In verband met toenemende drukte en (tijdelijke) afwezigheid van collega’s zijn wij op zoek naar een enthousiaste fysiotherapeut (full-/part-time) om ons fijne team te versterken. Wil je werken in een gezellig team met veel kennis waarbij samenwerken centraal staat? Ben je op zoek naar een werkplek waarin je jezelf kunt ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak? Ben je goed met mensen en wil je werken in een praktijk waar de patiënt op de eerste plaats staat? Hierbij wordt je ondersteund in het effectief bijhouden van je administratie zonder overdreven rompslomp. Iets voor jou, of ken je iemand met kwaliteiten als fysiotherapeut? Neem contact op via mail of bel ons en vraag naar Harm of Fianne, graag zien we je tegemoet.

Lees verder

Verlof Renske

Zoals u heeft gemerkt is onze Renske deze week met verlof gegaan. Helaas voor ons en u, maar fijn voor haar. We zullen haar de komende maanden even moeten missen, zodat zij in alle rust voor haar baby kan zorgen. Eind september is Renske weer bij ons terug!

Lees verder

Werken bij Fysiotherapie van Veenendaal?

Wij zijn altijd op zoek naar fijne collega’s om ons gezellige team te versterken. Ben jij gemotiveerd, een teamspeler, eventueel gespecialiseerd en werk je graag in een flexibele omgeving met een zeer diverse patiëntenpopulatie? Neem dan contact met ons op via mail, telefoon of ons contactforumlier.

Lees verder

Duizeligheid

Duizeligheid is een veel voorkomend probleem voor mensen binnen het dagelijks functioneren. Steeds vaker zien wij patiënten met draaiduizeligheid binnen de praktijk. Voor specifieke vormen van (draai-)duizeligheid kan fysiotherapie een zeer effectief middel zijn om dit te verhelpen. John is middels verschillende cursussen gespecialiseerd in het verhelpen van duizeligheid en zogenoemde vestibulaire revalidatie. Hij is tevens aangesloten bij het Kenniscentrum Duizeligheid. Heeft u last van duizeligheidsklachten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met de praktijk.

Lees verder

Praktijktarieven

De nieuwe tarieven staan op de website. Bent u niet aanvullend verzekerd, door uw vergoeding heen of heeft u een aanvullende verzekering bij een verzekeraar waarmee wij geen contract hebben afgesloten? U betaalt dan onze praktijk tarieven en kunt deze (indien mogelijk) declareren bij uw zorgverzekeraar. Klik hier voor onze tarieven

Lees verder

Contact

U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.
Adres: Meerlaan 257, 2181BP, Hillegom

Naam (vereist)

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

8.00 – 20.00
8.00 – 18.00
8.00 – 18.00
8.00 – 20.00
8.00 – 18.00

Wij zijn onderdeel van
To top