Nieuws

Duizeligheid

Duizeligheid is een veel voorkomend probleem voor mensen binnen het dagelijks functioneren. Steeds vaker zien wij patiënten met draaiduizeligheid binnen de praktijk. Voor specifieke vormen van (draai-)duizeligheid kan fysiotherapie een zeer effectief middel zijn om dit te verhelpen. John is middels verschillende cursussen gespecialiseerd in het verhelpen van duizeligheid en zogenoemde vestibulaire revalidatie. Hij is tevens aangesloten bij het Kenniscentrum Duizeligheid. Heeft u last van duizeligheidsklachten en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op met de praktijk.

Lees verder

Praktijktarieven

De nieuwe tarieven staan op de website. Bent u niet aanvullend verzekerd, door uw vergoeding heen of heeft u een aanvullende verzekering bij een verzekeraar waarmee wij geen contract hebben afgesloten? U betaalt dan onze praktijk tarieven en kunt deze (indien mogelijk) declareren bij uw zorgverzekeraar. Klik hier voor onze tarieven

Lees verder

Contracten zorgverzekeraars 2024

Voor 2024 zijn de contracteerrondes met de zorgverzekeraars weer afgesloten. Er veranderd komend jaar niets in de verzekeraars waarbij wij ervoor gekozen hebben contracten af te sluiten. Dit betekent dat wij met alle belangrijke verzekeraars contracten hebben, en net als vorig jaar NIET met Menzis en daar aan verbonden labels (HEMA, VinkVink en Anderzorg). Patiënten met een verzekering bij ONVZ krijgen ALLE zorg vergoed, maar dienen deze rekening zelf in te dienen bij ONVZ. Wij declareren deze zorg dus bij u. Zorg en Zekerheid, DSW, Zilveren Kruis, CZ, OHRA en alle overige zorgverzekeraars staan WEL op onze gecontracteerden lijst. Bent u bij één van deze zorgverzekeraars aangesloten, declareren wij de geleverde zorg direct bij de zorgverzekeraar indien u daar recht op heeft. Voor niet gecontracteerde zorg brengen wij onze praktijktarieven in rekening. 

Lees verder

HKZ Certificaat behaald!

Na een praktijk-audit op 2 september, zijn wij opnieuw HKZ-gecertificeerd! Hiermee tonen wij aan onze processen en verwerking van onder andere uw gegevens veilig en correct uit te voeren. Tevens is er controle op hoe en waarom uw behandeling plaatsvindt, of dit veilig en hygiënisch gebeurt en hoe wij met uw (behandel-)proces omgaan.

Lees verder

WSV Hillegom: intensieve samenwerking in uw wijk

U kunt in uw wijk terecht bij zorgverleners zoals de huisarts, apotheek, fysiotherapeut en diëtist. Als wij als zorgverlener elkaars deskundigheid kennen, kunnen wij sneller en beter doorverwijzen. Wijksamenwerkingsverband Hillegom helpt zorgverleners goed en blijvend met elkaar samen te werken. Zo gaat de kwaliteit van de zorg omhoog. Op de website van WSV Hillegom vindt u allerlei informatie voor inwoners; o.a. alle deelnemende praktijken, informatie over zorgprogramma’s (zoals COPD en diabetes) en links naar activiteiten. Kijk op www.wsvhillegom.nl

Lees verder

Contact

U kunt ons bereiken via onderstaande gegevens of door het contactformulier in te vullen.
Adres: Meerlaan 257, 2181BP, Hillegom

Naam (vereist)

Openingstijden:

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

8.00 – 20.00
8.00 – 18.00
8.00 – 18.00
8.00 – 20.00
8.00 – 18.00

Wij zijn onderdeel van
To top